Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Бившият кмет на столичния район ''Младост'' Десислава Иванчева ще съди държавата в Страсбург. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR адвокатът ѝ Марин Марковски.
Oще по темата


Бившата заместничка на Иванчева Биляна Петрова също е сезирала съда. Причината за жалбата на Иванчева са условията, при които тя живее в затвора.

Според адвоката ѝ не се спазват международни разпоредби, с които се регламентират времето за разходка, условията за използване на тоалетна и други.

Към жалбата в Страсбург най-вероятно ще влезе и начинът, по който Иванчева и Биляна Петрова бяха арестувани. Те останаха на улицата с белезници часове наред. По подобен начин бяха третирани и в съдебна зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Доктора

преди 5 години

ОБРАЗУВАЛИ СА Й ТУМОРА с вещества в храната и радиация в ареста! УБИЙЦИ! А мрънкалата в Нета - съучастници! Защо не сте пред тъпия им "съд", роби с роби?Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2018/07/05/panik-ataki-antidepresanti-tumor-ivancheva-pak-poiska-svoboda.381385#comment-newest

49

Коментатор

преди 5 години

Дано да няма прошка за тази корумпирана кокошка да мизерства и гние в ареста а после в затвора за минимум 10г. в килия 2 на 2 да види как се прибират 500бона така да не се оправдава с нищо.

48

Ха ха ха ха

преди 5 години

А като и ръгъха да не казвам къде рушветите и очичките и светеха,тогава не се оплакваше.Нека си понесе последствията.Пък и ще попреспи с този и онзи и докато се усети вече ще е отново на свобода готова за още кражби.Това с попреспиването тя си го владее най-добре.Все пак кметица е била.

fallback