50

Доктора

преди 5 години

ОБРАЗУВАЛИ СА Й ТУМОРА с вещества в храната и радиация в ареста! УБИЙЦИ! А мрънкалата в Нета - съучастници! Защо не сте пред тъпия им "съд", роби с роби?Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2018/07/05/panik-ataki-antidepresanti-tumor-ivancheva-pak-poiska-svoboda.381385#comment-newest

49

Коментатор

преди 5 години

Дано да няма прошка за тази корумпирана кокошка да мизерства и гние в ареста а после в затвора за минимум 10г. в килия 2 на 2 да види как се прибират 500бона така да не се оправдава с нищо.

48

Ха ха ха ха

преди 5 години

А като и ръгъха да не казвам къде рушветите и очичките и светеха,тогава не се оплакваше.Нека си понесе последствията.Пък и ще попреспи с този и онзи и докато се усети вече ще е отново на свобода готова за още кражби.Това с попреспиването тя си го владее най-добре.Все пак кметица е била.

47

Бг.реалност

преди 5 години

Мизерствала,а?Бългърина забравя един доста важен факт:Всичко което мислим,интелигентноста ни и най-вече това което правим,всичко това се отпечатва в най-букв.смисъл в/у физиономиите ни.Ами просто се вгледайте в лицето на въпросната гад/ина и ще разберете виновна ли е или не.А на иванчева ще и предложа да апелира за премества в сладкарница Неделя.Чувал съм,че условията там не били чак толкова лоши.

46

PILOT

преди 5 години

Как може толкова злобни коментари,била крадла ......,сега като ви застроят градинките се надявам да сте щастливи ! Такъв лошо скалъпен процес с такава показност говори само за едно,че не са им се получавали нещата на "честните строители" !!!

45

Мила

преди 5 години

До АнонименТонев почина преди няколко месеца, но интересното е какво стана с любовницата му проф. Кадурина /майката на великия режисьор Ники Илиев/. Те и двамата бяха подсъдими. Имам предвид Тонев и Кадурина.

44

Анонимен

преди 5 години

Нещо не разбирам ... може би защото съм *** ... тая въпросната кметица не я ли избра народа ИМЕННО ЗАЩОТО имаше активна позиция срещу застрояването ?Сега излиза, че е искала да стане кмет за да краде самата тя ??Не знам дали е истина или не, но ако е истина ... тоя народ наистина заслужава да бъде погребан завинаги и забравен.Защото тука на Запад народните избраници не само, че не крадат а ми се борят със зъби и нокти за интересите на избирателите си ... замисли се българино !

43

Шоп

преди 5 години

Малко са й парите от подкупите, та сега да й плащаме и за това, че не могла да пи/кае.

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВаклин по колко ти плаща, дай ако ти плаща връзка да цъкам плюсове?

41

Анонимен

преди 5 години

Намериха и цаката, но не са познали! На милиционерщините на Цецо вярват само платените.

40

Анонимен

преди 5 години

ОСВЕН ВАРИАНТА ПОДКУП ЗА ОТЪРВАВАНЕ СЕ Е ОБСЪЖДАЛ И ВАРИАНТА РАЗХОДКА ПО ВИТОША С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ. Борбата с престъпницата Иванчева не е имала особени задръжки

39

Анонимен

преди 5 години

тА ПРОДЪЛЖАВАМ, КОГАТО БОПАДЖИИТЕ НАХЛУЛИ В СТАЯТА НА ПОЛИЦАЯ, АЙДУЧЕТО, ОТ ЧИЙТО НОС ТЕКЛО ОБИЛНО КОЛЕЧЕСТВО КРЪВ СИ ПИШЕЛ САМОПРИЗНАНИЯТА, ЧЕ Е ИСКАЛ ДА СЪЗДАДЕ ПОСТОНОВКА И ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВА НА ОРГАНА НА РЕДА. нА АЙДУКА МУ НАПРАВИЛИ ДЕЛО ЗА ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ПОДКУП А ПОЛИЦАЯТ И ДНЕС СИ Е ПОЛИЦАЙ И РАЗКАЗВА ПОУЧИТЕЛНИЯ СЛУЧАЙ.

38

Анонимен

преди 5 години

Навремето един айдук решил да нареди един полицай като му подхвърли подкуп, сто долара. Отишъл в ГДБОП описали парата, излъгал че полицаят иска парите, отишъл при полицая, използвал миг невнимание на полицая и бутнал парите под клавиатурата на компютъра му, обаче за беда полицаят видял с перифорно зрение движението му, вдигнал клавиатурата и за разлика от Иванчева веднага разбрал че вече бопаджиите тичат към кабинета му. Какво направил - ПРОСТО РАЗМАЗАЛ ПРОВОКАТОРА КЪМ ПОДКУП ОТ БОЙ И КОГАТО НАХ

37

Анонимен

преди 5 години

До марсДвама от оня свят вече натиснаха знака минус, ей така и е оправдан трънския кмет. Има извънземна гербава намеса. Нема такава държава!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Какво прави гербавия депутатин Стоян Тонев, следствен за милиони от Военна болница, защо и той не беше задържан, кога да чакаме оправдателната му присъда. Така де, може на Иванчева всичко да се припише и делата на Тоневко-гербавко и Боршошко-гербавко са подходящи.

35

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ я почнаха Иванчева с плюенето още откакто спечели с двоен резултат кметското място. Година и половина не спряха да и правят капани. Тя не е ненормална да вземе пари, като знае че я дебнат нонстоп. Кой ще пие два часа кафе, ако в колата му знае че има хиляди евро, кола, която не е заключена.

34

Анонимен

преди 5 години

Прави ми впечатление че троловете на ГЕРБ им е приоритет Иванчева. Е как е обслужва ли ви Русев-конфликта на интереси? КОМБИ-КОМИСИЯТА НАЛИ Е ДА СЕ БОРИ С КОНФЛИКТИТЕ НА ИНТЕРЕСИ, ЩО ТАКА РУСЕВ и е предраг премил и препрекрасен.

33

Анонимен

преди 5 години

Може да напишете и 1000 минуса Иванчева пак ще осъди България.ОСНОВНО ПРАВИЛО НА ЕДНА ДЕМОКРАЦИЯ Е ДА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ПРЕДИ ДА Е ПРИКЛЮЧИЛО СЛЕДСТВИЕТО.Българската продажна преса я осъди предварително като в най-мракобесните времена.

32

марс

преди 5 години

Иванчева я изкарват виновна без доказателства а трънския гербав кмет е невинен, въпреки че доказателствата сочат че е контактьор с Оня свят и е сключвал договори с умрелите за да им оре земите. Понеже го съдят и за катастрофа на джипа му с дете, при което детето си е спукало далака и дроба и е полуинвалид, най-вероятно джипа е карал някой от отвъдното, благодарен от сключения договор с кмита и нещо зрението го е подвело, кмета по това време е бил зает да сключва договор с марсианците да оре на М

31

един

преди 5 години

Докато затворите не станат хотели 2-3 звезди така ще е.Баня,тоалет ,чисти чаршафи,камериерки.Мургавелките ще напират да влизат да се превъзпитават.Ще искат и хубава храна ,разходки,спорт,фитнес и данъкоплатците да му мислят,но и Европата трябва да помага,като иска добри условия.На нас това ни са възможностите в момента,и Марковски го знае .Или ЕС да дава пари за затвори .