Михаил Станчев в съда. Снимка: БулФото
fallback

Бургаският окръжен съд остави за постоянно в ареста Михаил Станчев, който уби бизнесмена Коста Николов - Миджурина и рани тежко 22-годишната Симона Тодорова в курортния комплекс "Слънчев бряг".

Oще по темата

В съдебната зала Станчев обясни, че стрелял в състояние на афект.

След като изстрелял шест куршума по Николов и прострелял Тодорова, той взел втория пълнител на пистолета, още патрони и тръгнал към ГКПП "Лесово".

Станчев обясни, че не искал да бяга, а да се предаде, защото граничният пункт му се сторил най-безопасното място.

Според съда обаче действията му са били целенасочени.

Михаил Станчев е обвинен в убийство и опит за убийство. Според държавното обвинение мотивът за престъплението е ревност. Той не можел да приеме, че момичето се среща със значително по-възрастния хазартен бос.

Простреляната Симона е в болница с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 9

преди 5 години

Ами например Мелания Тръмп и като гледам и се получават нещата.

13

Отново

преди 5 години

Тези верно ни взеха за супер ***. Бил тръгнал към КППТ Лесово пък не мислил да бяга. Може би на екскурзия нещо е решил до Лесово и обратно.Утре организирам екскурзия до КТТП Кулата и обратно, много е романтично и отпускащо.Поне този да беше измислил нещо по умно че направо ме засяга за колко *** ме мисли.Ай честито, лежи там 15г за тази с джуките да ти дойде мозъка.

12

Горан

преди 5 години

Да, бе! КПП-то му се сторило най-сигурното място, и тръгнал натам, с намерението да се предаде! За това, и взел още един пълнител за пистолета, и патрони, и само Миджурина гръмнал в състояние на афект с шест куршума, а "приятелката си", съвсем спокойно само с един куршум, йееее! Всичко се връзва абсолютно точно! Я, на тоя доживотна без право на замяна, по съкратената процедура, и така! Жалко, че нямаме смъртна присъда!

fallback