Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Разплакана и окована в белезници, 21-годишната Габриела Медарова влезе днес в съдебната зала, охранявана от шестима униформени.

На 9 срещу 10 май тя отново вилня и разби носа на 21-годишната студентка Катя Ангелова, която празнувала рожден ден. Това стана в тоалетната на нощен клуб в Пловдив, където Медарова до неотдавна се изявявала като танцьорка.

Побойничката излязла от кабинката на WC-то заедно с гаджето си Пачо и светкавично нанесла кроше на момичето, което не познавала.

"Прилошало й е, залитнала, опитала да се подпре на вратата и с нея, без да иска, ударила рожденичката", обясни пред "24 часа" адвокатът на Габриела Орлин Търновалийски.

Пострадалата обаче е категорична, че танцьорката е нанесла удар в носа с юмрук.

Прокуратурата иска постоянен арест за Габриела, която пияна и дрогирана преди месец потроши 10 автомобила.

След като престоя три дни в ареста, тя беше пусната под парична гаранция първоначално за 20 хил. лева, а в последствие намалена на 5000.

Според обвинители, действията на девойката се превръщат в рецидив и то по време, когато е на свобода срещу парична гаранция.

Според защитата, имало снимки от камери, от които не се виждало, че Медарова е посегнала на рожденичката Катя.

Въпреки тези доказателство магистратите освободиха 21-годишната Габриела с мярка "подписка".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 5 години

Явно наркоманката Габи е мнооого шавлива и се намира ***, който е съгласен да плаща на когото трябва...няма правосъдие за нормалните хора в тази наша държава!

89

c-2

преди 5 години

не е право съдие а ПРАСОВЪДИЕ. 30 години не могат да сложат думата кражба за коли. Маловажно била кражба под 1 Мин заплата. Само при нас има лица със 69 висящи дела.. Министъра е завършила задочно с рабфак.. Абе пълна скръб.. затова всеки мечтае да го съди български съд..

88

Само питам

преди 5 години

Защо не я проверят и за имущество придобито по неморален начин? Дали може да докаже доходи за гаранцията си и за колата, ако е на нейно име?

fallback