Снимка: bTV
fallback

Още 72 часа в ареста ще прекара таньорката и побойничка Габриела Медарова.

Пловдивската районна прокуратура удължи 24-часовото задържане в ареста на Габриела Медарова на 72 часа. След изтичането им ще се прецени дали да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение, предаде bTV.

Срещу Габриела Медарова се води бързо производство за нанасяне на лека  телесна повреда по хулигански подбуди  на 21-годишната студентка Катя Андреева. За престъплението законът предвижда до една година лишаване от свобода или пробация.

Oще по темата

Само преди месец Габриела Медарова беше задържана в ареста, след като удари 10 паркирани автомобила в Пловидв след упатреба на алкохол и канабис.

Само преди 3 седмици Габриела Медарова се разплака в съда и се разкайваше за ударените коли. В съда родителите й твърдяха, че била добро момиче и не употребявала алкохол и наркотици.

Медарова беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Пепи

преди 5 години

До Анонимен 69По нанизване на кожен пилон и номера на поста ти още един куп и..звращения брат :)

68

иван георгиев

преди 5 години

Това момиче прилича на доведената ми сестра по характер.Вижда се ,че момичето има големи проблеми не от днес..На всеки може да се случи да извърши престъпление,но тя се закле ,че ще си вземе поука и ще влезне в правия път.Сега идва и големият проблем-само след 3 седмици тя забравя какво е обещала,колко лошо и е било в килията и извършва рецидив-отново хулиганство.Сега вече е редно да постои в ареста,че да си спомни за обещанията и сълзите си.

67

Анонимен

преди 5 години

Ама тя да не е от индиго поколението? От онези "специалните", на които всичко трябва да им се прощава, защото имат не-знам-си к`ва аура и са над дребните житейски неща. И разбира се от как се е родила, никой не и е повишил тон, за да не я разстройва, защото е специална.

fallback