Снимка: Facebook
fallback

Венцислав Иванов М. е столичният бизнесмен, чийто труп е бил изваден в понеделник вечерта от водоем край Нареченски бани.

Той е завършил психология в Югозападния университет "Неофит Рилски", а след това магистратура "Клинична и консултативна психология" във Великотърновския университет.

Oще по темата

В Търговския регистър фигурира като президент на фирмата "Бастър Бестър" ЕООД. Тя е със седалище и адрес на управление в София, а предметът ѝ на дейност е експлоатация на търговски обекти и заведения за обществено хранене, ресторантьорство, хотелиерство.

През нея са е управлявало крайпътното заведение, разположено малко по-нагоре от Нареченски бани, в посока Пампорово, където най-вероятно се е развила смъртоносната свада.

Предполага се, че мъжът е бил умъртвен преди няколко дни, а впоследствие трупът му е захвърлен във водоема.

В ареста за 24 часа са неговият съдружник Севдалин Тотото и 25-годишният му син Марин, пише "24 часа" .

Тотото е от Неделино и е получил прякора си, след като спечелил голяма сума пари от спортния тотализатор.

Убитият бизнесмен, по прякор Гунето, е свързван с борческите среди.

Очаква се днес Окръжната прокуратура в Пловдив да изнесе повече подробности за жестоко престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Ана

преди 6 години

Мутренско - нов.оселска продукция.P.S Когато си ги закупувате тези дипломи господа дебеловрати, купете си нещо по- реално , това" психология", " адвокат", "мeниджър" са мечти на миските.

47

Заринка

преди 6 години

Това заведение го палиха доста пъти и тъкмо го реновираха, съдържателят му убит.Явно не му е късмет.

46

123

преди 6 години

Гунето-мунето, Тотото-мотото, алата-балата и други "герои" на червените бригади (част от тях пребоядисани). Небих казал, че ми жал за такива. Ако не бяха те, нямаше да емигрират толкова хора от България. Ама тука е така, някаква *** мутра ти с еправи на всезнаещ и само ръси глупости и се прави на важен. На всичкото отгоре си мисли, че е по умен, защото знае на кого да се мазни и не на последно място си мисли, че трябва да му работят без пари.

fallback