Архив: Булфото
fallback

Окръжната прокуратура в Ловеч е привлякла като обвиняем за смъртта на бизнесмена Иван Христов неговия син, съобщи говорителят й Кирил Петров.

Oще по темата

По думите му 23-годишният Виктор Иванов е обвинен, че умишлено е умъртвил баща си с ловна пушка.

Иванов е задържан за 72 часа, но от прокуратурата ще внесат искане за постоянна мярка за задържане.

Иван Христов беше намерен мъртъв, с прострелна рана в областта на главата, в дома си в село Добревци, община Ябланица на 25 февруари около 18:50 ч. от брат му, който е подал сигнала за престъплението.

Христов е бил един от най-големите производители на халва и локум в страната.

За умишлено убийство Законът предвижда наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор и доживотна присъда без право на замяна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Митко

преди 5 години

Ужас.Така ли възпитаваме нашите деца.

32

Манолски

преди 6 години

Да, дъртия обичаше да се задвва със знойни хубавелки, докато не получи бренеке в главата си. Парите покварят хората и добрите нрави

31

1

преди 6 години

Ябланчанин-простия си ти. Ако толкова му е пукало за майка му и най-вече за сестра му нямаше да го направи това. Пука му единствено за пари! Кой сега ще се грижи за това дете за което баща му беше Бог? Брат и на който много му пука ли? Или майката с психичните отклонения? Жалко за човека. Жалко и за детето. Разглезения лигльо ще го изкарат луд и няма ни една.. Жалка държава, жалка система,жалки хора без морал и ценностна система.

fallback