Снимка: архив, Булфото
fallback

Софийската районна прокуратура (СРП) готви 2 обвинения на сина на бизнесмена Добромир Гущеров - Християн за боя между 2 компании в неделя.

Oще по темата

Едно от тях най-вероятно ще е за хулиганство. Според полицаи Християн и хората му се сбили с друга група мъже на път към кв. "Бояна", след като слезли от колите си. Преди това е имало гонка.

Разпрата тръгнала в известното столично заведение "Домби бар", тъй като любимата на Християн плеймейтката Светлана Василева била подложена на унижение.

Ще се търси отговорност милионерския син и затова, че е отказал да се подчини на полицейско разпореждане. Той не се е съгласил да бъде тестван за алкохол и наркотици, обясняват разследващи пред „24 часа“.

Щще вчера Християн бе пуснат от ареста, след като прекара 24 часа на нара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е наказанието, което ще понесе за наглостта си. Ако е нищо, значи са над закона и тази държава за нищо не става.

28

бай Иван

преди 6 години

Дъртия гущер преди години го питаха за първоначалният капитал.Той отговори с ирония,да не го питат за първият милион....От тия червени мафиоти страда бюджета и народа.Децата им от ояждане и чалга ги избива след време на пеерастия.

27

Анонимен

преди 6 години

И независимата Темида ще го осъди на глоба равняваща се на една вечеря в домби бар!

fallback