Снимка: Арда нюз
fallback

Разследването на ужасяващото убийство в Момчилград, където трупът на 7-годишно момиченце беше открит от майка му в дома им, е почти към своя край.

Основната версия, по която работят разследващите, е убийство от близка на семейството, обясни пред Bulgaria ON AIR журналистът от "Родопи 24" Илхан Андай.

Oще по темата

Снощи близка на убитото дете е била прегледана в спешното отделение на болницата в Кърджали. Освидетелстването от лекар се прави на лице, което трябва да бъде задържано. Така се прилага Законът за изпълнение на наказанията и задържането под стража.

"За разследващите почти няма въпросителни по случая и той на практика е разрешен. Когато започне съдебният процес, казусът ще бъде или затвор, или психиатрична клиника. Тук вече става въпрос за степенна на умопомрачение, поради което може някой да посегне на най-близките си", посочи той в ефира на "България сутрин".

По думите на Андай майката е знаела коя е убийцата, и е насочила разследващите. Очаква се официални обвинения да бъдат повдигнати към конкретен човек днес, между 10-11 часа.

В Момчилград от Турция се прибраха братът и вуйчото на момиченцето, днес се очаква да се прибере и бащата от Белгия.

Случаят разтърси градчето и местните жители настояват да бъде разрешен възможно най-бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Не е същия случаят

преди 6 години

До СТАРА ЗАГОРАЖената от Поморие я небедиха. И там бяха замесени близки, но бяха с дебели връзки и много пари и затова спретнаха цирка, дето в стаичка 2 на 3 търсиха трупа на детето и не го откриха. И с куче търсиха и то не го открило, старо било и накрая като арестуваха жената хоп, намериха трупа под леглото ѝ. Да ти звучи достоверно? Тук историята явно е друга.

26

СТАРА ЗАГОРА

преди 6 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ТОВА НЕВИННО ДЕТЕ УБИТО ОТ БЛИЗЪК ЧОВЕК. Спомням си подобен случай в Поморие жена уби дете и го пъхна под леглото и спокойно е спала отгоре на същото легло. Страхувам се да живея в тази държава, всеки ден убийства, наркомани, ***, ***, ***, психясали хора и скапано управление. ОТГОВОР - НЯМА ВЕЧЕ ТАКАВА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !

25

Анонимен

преди 6 години

Закриха психиатрични клиники и сега психопатите са навсякъде. И нищо не можеш да им направиш.

fallback