Разследващи правят оглед на гаража. Снимка: Булфото

Жестокото убийство в столичния квартал "Хиподрума" е на път да бъде разплетено.

Бивша съпруга на убиеца и настояща на убития стои в основата на кървавата саморазправа, завършила в ключарско ателие, помещаващо се в гараж, съобщи Bulgaria ON AIR.

В него Борислав Вардаров правел ключалки и аларми на автомобили. Преди години въртял бизнес със заложни къщи, но се преориентирал.

Още по темата

Във вторник килърът дошъл в гаража и двамата се скарали за жена, в която били вклюбени, но ключарят се оженил за нея.

Тогава съперникът му извадил законен пистолет и прострелял майстора 2 пъти в корема и веднъж в гърлото.

Изстрелите не се оказали смъртоносни и затова мъжът извадил нож и прерязал гърлото на опонента си, като го оставил да се дави в собствената си кръв.

Ключарят е починал в страшни мъки и е агонизирал 20 минути, докато не умрял от кръвозагуба, твърдят разследващи пред "24 часа".

Трупът му бил намерен от негов братовчед, който му звънил няколко пъти и се пристеснил защо не отговаря. Тогава отишъл в гаража и намерил 46-годишния ключар мъртъв.

Убиецът е задържан. Той е с психични отклонения. От Софийската градска прокуратура съобщиха, че е повдигнато обвинение на Я.Х. за извършено от него убийство.

С постановление на прокурор той е задържан за 72 часа с оглед осигуряване явяването му пред съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

На пресконференция днес прокуратура и разследващи ще оповестят повече подробности за жестокото убийство.

Убийството е 89-ото от началото на годината у нас, но до момента всички други 88 са разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase