Снимка: архив Булфото
fallback

Секс гуруто Митрадевананда Свами, който изпадна в странна кома, е дошъл в съзнание тази сутрин. Той бил с кръвно 120/80 и стабилен пулс.

Свами бе приет по спешност  в УМБАЛ Бургас на 20 септември, след като надзиратели от Бургаския затвор го намерили в безпомощно състояние в килията му.

Oще по темата

Въпреки комата от неустановен произход лекарите били учудени, че жизнените показатели на руснака са перфектни.

Запознати допускат, че той сам е причинил това си състояние чрез практики, които владее, пише "24 часа".

Митрадевананда е бивш инструктор по йога, който се самообявил за полубог, който твърди, че контактува директно с бог Шива.

40-годишният мъж бе задържан в Бургас в края на май, тъй като той се издирва с червена бюлетина на Интерпол. Срещу Митрадевананда Свами има издадена европейска заповед за арест.

В Русия е обвинен като лидер на престъпна група, която се занимавала с трафик на жени и сексуална експлоатация, както и със сексуални извращения с деца.

Гуруто изпадна в кома ден преди да бъде екстрадиран за Русия. Очаква се да бъде насрочена нова дата след кореспонденция между Върховната касационна прокуратура и руските власти, казаха запознати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Решетников

преди 6 години

путин сигурно се почесва доволно по дупето, предусещайки удоволтвието от дебелия, православен...

18

Рашко

преди 6 години

Говори се, че путин щял да го направи свой личен тъпкач. След като Лариса си взела дебелата точилка, наследство от баба й, путин чувствал празнота в себе си.

17

Анонимен

преди 6 години

Символ на славянското православие.

fallback