Снимка: архив, БулФото
fallback

Пазарджишкият окръжен съд остави в ареста сина на застреляния във Виноградец ресторантьор Наско Тонкев, предаде bTV.

Oще по темата
21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха арестувани в петък през нощта при специализирана полицейска операция в град Септември и Виноградец.

Срещу Тонкев е повдигнато обвинение за разпространение на амфетамини и марихуана.

Близки на задържания младеж твърдят, че това е репресивна мярка, заради отказа на семейството на убития Наско Тонкев да не замесва името на бившия председател на общинския съвет Лазар Влайков в убийството на 47-годишния ресторантьор.

Според разследването Тонкев от поне три години се занимава с пласиране на дрога. Макар и без доходи, водел доста охолен начин на живот.

По време на делото стана ясно, че сигнали за дейността на Тонкев са получени още на 1 август преди убийството във Виноградец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Кретен

преди 6 години

До Некъф лудАми "групичката по интереси" се разпадна след нелепото убийство. А й разследването се иззе от ръцете на местните органи. Много неща, които са се занаели, но потулвани ще лъснат. Всички конкуренти за господство в района ще се възползват от обръщането на палачинката. Няма добри и в тази история за недосегаеми.

14

Андрешко

преди 6 години

Ега ти държавата,да виждаш,че един пласира наркотици повече от три години и да не го заловиш? *** милиционерска логика. Няма нормална държава в света,която да знае,че някой пласира наркотици и да го остави да ги пласира повече от три години. По вероятно е при обиска полицията да му е подхвърлила наркотиците,за да имат повод за задържане. Ето как Герб използва държавата като бухалка срещу пеотивниците си.

13

Наблюдател

преди 6 години

Мда, момчето се оказа пласьорче на наркотици. Като е невинен и се чувства репресиран що не вика Цацаров на проверка, а иска само по-лека мярка. Защо мълчи и не е казал на съда примерно, че му правят постановка с шестима свидетели. Любопитно какво ще кажат пловдивските съдии по въпроса ....

fallback