15

Кретен

преди 6 години

До Некъф лудАми "групичката по интереси" се разпадна след нелепото убийство. А й разследването се иззе от ръцете на местните органи. Много неща, които са се занаели, но потулвани ще лъснат. Всички конкуренти за господство в района ще се възползват от обръщането на палачинката. Няма добри и в тази история за недосегаеми.

14

Андрешко

преди 6 години

Ега ти държавата,да виждаш,че един пласира наркотици повече от три години и да не го заловиш? *** милиционерска логика. Няма нормална държава в света,която да знае,че някой пласира наркотици и да го остави да ги пласира повече от три години. По вероятно е при обиска полицията да му е подхвърлила наркотиците,за да имат повод за задържане. Ето как Герб използва държавата като бухалка срещу пеотивниците си.

13

Наблюдател

преди 6 години

Мда, момчето се оказа пласьорче на наркотици. Като е невинен и се чувства репресиран що не вика Цацаров на проверка, а иска само по-лека мярка. Защо мълчи и не е казал на съда примерно, че му правят постановка с шестима свидетели. Любопитно какво ще кажат пловдивските съдии по въпроса ....

12

Анонимен

преди 6 години

Боко не може да прости, че най-верните му хора лъсват като престъпници. ВД Добрич съсипаха напълно производителят на суджуци,смазаха го от проверки от НАП и др. и от актове.Сега заради един убиец в Пазарджик отмъщават на семейството на убития.

11

Тото

преди 6 години

Значи тайнствения познат прокурор се появи най-накрая. На Влайков са му останали някакви връзки с някакви прокурорчета. Сега ще има сделка от рода- вие преставате да ровите около Влайков и ние ще оставим сина ви на мира. Независима прокуратура.

10

Гюнтер

преди 6 години

Еми явно не е от герб

9

Анонимен

преди 6 години

От няколко дни тече елементарна пи-ар акция по оневиняване на убиеца и замазване на вината му, както и сатанизиране на семействотото на убития. Отдалеч си личи руската кагебистка школа.

8

Анонимен

преди 6 години

Това е мафията ГЕРБ, о ///раха се къде ли не, убиха човека, за да мълчи семейството набедиха сина. Така е, партията им водена от Сикаджия е пълна с мърсници, всякаква от//врат, готови на всичко за да са на власт. Лазар изстрелял над 120 патрона, то си е било пукутевица все едно партизаните да нападнали мандра. И к'во прави Лазар днес, стои си удома, върти телефоните и си урежда поредното приемане в партията на Суджука.

7

boyko.uzunov

преди 6 години

Мафията Герб в действие!!

6

да бе

преди 6 години

Това не е мафия,при мафията има железен ред!Това са нашенски заигравки на "печени" далавераджии!

5

Анонимен

преди 6 години

Ясноооо! От 3 години знаят че пласира дрога но нищо не са предприели щото баща му е бил гъсталак с оня дето го утепа! Сега баща му го няма оня няма къде да си пие пиенето и да си гърми като на сватба и синчето на оня дето умре вече няма чадър да го пази от дъжда. Дааа ключа от *** излезна наяве!

4

Анонимен

преди 6 години

До кога със прикривания бе ?

3

Йон Мамалигару

преди 6 години

Ясно,на съда е ясно ! Да влезе убития ! Когато Мафията управлява ,се случва това ! 57865

2

123

преди 6 години

Ще го съсипят това семейство....сега ще изкарат и дъщерята сигурно леко момиче...

1

Анонимен

преди 6 години

Мафия ,мафия,мафия!