Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
15-годишният Иван Иван, обвинен за убийството на 11-годишната Никол Йончева, остава в ареста.

Той обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража", но състав на Апелативния съд го остави зад решетките.

Oще по темата

Това беше поискано от апелативният прокурор на Бургас Георги Ханджиев, който беше категоричен, че има достатъчно доказателства, че осмокласникът е извършил престъплението.

GSM-ът на убитата 11-годишна Никол Йончева е намерен в контейнер за смет. По него има ДНК на арестувания за убийството на момичето Иван, каза той и до допълни, че 15-годишният сам е посочил къде го е изхвърлил.

Ножът, с който е намушкана Никол, е намерен на площадката на 4-я етаж в блок №108 в к-с "Меден рудник", където беше извършено убийството.

Освен това има свидетели, които са видели момчето в района на блока, в деня на убийството - 20 август, каза още прокурорът.

Родителите на Иван обаче са категорични, че той не е убиец.

"Синът ни е невинен, не е вярно, че в дома ни са открити вещи на Никол", каза за пореден път бащата на 15-годишното момче.

Димитър Иванов каза още, че по време на свиждането със сина му, момчето на няколко пъти казало, че не я е убил той.

Ако бъде признат за виновен за убийството на Никол, Иван ще лежи зад решетките от 3 до 10 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 6 години

на 18 да бъде намерен и унищожен с павета!

26

Анонимен

преди 6 години

Господа следователи, разследващи и т.н. Сигурен съм, че имате похвати и възможности да разкриете не само този, но и много други казуси и да намерите категорично виновния/те за деянието. Ако е необходимо българския народ с радост ще заплати курсове при Хорейшио или където е най-квалитетно. Само си поискайте. Освен курсове има и обмяна на опит, тренировъчни сесий, и др. През 3-4 месеца тъкмо и екскурзийка ще направите. БГ плаща. не ви ли е срам от сегашното ниво. Хайде UP

25

Анонимен

преди 6 години

До тук доказателствата са че са се познавали и са били заедно във времето около убийството. Доказателсва няма че го извършил той или знае нещо по въпроса. Правосъдието не може да бъде взето в ръцете на бащата или друг опечален, защото не е сигурно кой е извършителя, демек извършителя може да остане безнаказан и правосъдие да няма

fallback