Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Полицейски патрул от днес охранява дома на 15-годишния Иван, който е обвинен за убийството на 11–годишната Никол в асансьор в бургаския комплекс "Меден рудник".
Oще по темата

Причината е, че семейството на Иван е получило заплахи за убийство. Майка му Донка Петкова каза пред Bulgaria ON AIR, че не знае откъде идват заплахите, но и тя, както и семейството й са притеснени.

За пореден път тя бе категорична, че синът й Иван не е извършил убийството на Никол и най-вероятно е натопен.

"Той е толкова кротък. Много често другите деца го бият, не е възможно да посегне на човек, а и без мен никъде не ходи", сподели още майката.

Тя допълни, че всички деца, които са играли с него, сега плачат за Иван. Съседите на момчето готвят даже подписка в негова защита. Готови са и на протест пред съда в Бургас.

Днес близки и приятели се сбогуваха с Никол в бургаските гробища.

Вчера Окръжният съд в Бургас остави в ареста Иван, но днес майка му обяви, че ще наеме нов адвокат и ще обжалва мярката. Ако бъде признат за виновен, той ще лежи в затвора от 3 до 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Я гледай....

преди 6 години

Чикатило: Не съм аз.Не съм аз.

61

льольо бг

преди 6 години

Българинооооо къде си бре???? Защо не излизаш да протестираш и кврякаш а? За бой врякаш а за убийство се криеш като плъх в панелката нещастнико!!!!

60

blowjob bg

преди 6 години

Пуснете на свобода убиеца!!!!

fallback