Снимка: Булфото, архив
fallback

Ракия, уиски и бира. Това било част от обедното меню на две прокурори, които най-вероятно ще понесат наказание за запоя си в работно време.

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе предложения до Прокурорската колегия на ВСС за образуване на дисциплинарни производства срещу Цветанка Гетова - районен прокурор на Варна и Милена Даскалова - нейн заместник.

Точно преди месец, по обяд, двете пристигнали в заведение със служебен автомобил, където си поръчали храна и напитки, информират от прокуратурата.

За два часа двете поръчали 6 пъти ракия и два пъти уиски, две бири. След сигнал дошли други прокурори, извършили проверка и си заминали, а Гетова и Даскалова не се върнали на работните си места, а останали  да си допият, до около 21 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 7 години

"...нейн заместник." Не е ли нез и-краткото? Или вече така се пише "по журналистически"?Колкото до прокурорките - вероятно това е от дарения! Никой не може да спре (при тях) дългата ръка на дарителя!

49

ШАРАН БГ

преди 7 години

Някой човеци, имат си тренинг по отношение на етиловия алкохол. Не е било нужно да го правят толкова показно и в работно време! Пък знае ли човек,на другия до него, какво му е на сърцето и душата ? Това да си прокурор , е държавна работа и иска отговорни служители. Ама чак да ги убиваме с камъни на Сентъра на Варна не бива..........

48

Анонимен

преди 7 години

Що за *** трябва да си, че да смесваш ракия и уиски?

fallback