Снимка: Булфото, архив
fallback

Убиецът на 56-годишния пастир в асеновградското село Козаново се оказа не крадец, а собственикът на стадото, за което починалият се е грижил.

Oще по темата

Причината за убийството е, че собственикът на обора много се е ядосал за това, че овчарят му е загубил две бременни овце, обясни пловдивския прокурор Галина Андреева пред "Фокус".

36-годишният собственик на стадото е бил задържан няколко часа след като пострадалият е починал в болница в Асеновград.

Убиецът е в ареста за 72 часа. Предвиденото от закона наказание за престъплението е лишаване от свобода от 10 до 20 години..

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

ДК

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪАми служител в банка загуби милиони...Принципа е същият, една овца, сто овце. Собственика може да е с кредит, задължения. В Щейцария видях крави сами да пасат и да пият вода от водоноска ама ако в БГ оставиш така ше е малък празник за мацинствата. ....да не обиждам , но то тогава кой е виновен??Закона, Държавата или ...

24

ДК

преди 7 години

Ако има адекватни закони и бърза процедура никога няма да се стигне до там. Някой ти причинил щета, бързо го осъждаш...загубил,откраднал...Малко повече култура и закони за застраховане и всичко е ОК. Не се знае сега собственика реално е постардал без опция за възстановяване на "загубата". Нито Кодекса на труда или друг закон позволяват собственика да си потърси правата в някакви разумни срокове. Ако той се намира в условията на кредит ....направо фалира. какво му остава да направи?

23

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен29Не, не е наследство от комунизма, тоя е на 36, бил е8- 9 годишен тогава.Възпитаван е до сега в демокрация, от филмите за Рабо, и от новините за СИК, Вис, и други подобни, а и съм сигурен, че се блажи и от някои еврофондове, фермата му сега. В предвид на чистото му съдебно минало, и да не се стресира той или симийството му, по традиция очаквам 3 месеца условно .

fallback