Архив: Булфото
fallback

Прокуратурата разследва варненския бизнесмен Веселин Марешки за дъмпинг. Информацията потвърди говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова.

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) съобщи днес, че прекратява процедурата срещу шест вериги бензиностанции за картел при горивата, но антимонополният орган е започнал проверка на бизнесмена Веселин Марешки дали не извършва дъмпинг на цените.

Това е станало по искане на прокуратурата, съобщи председателят на КЗК Юлия Ненкова. Тя обаче отказа да съобщи повече подробности за проверката срещу дружеството "ВМ Петролеум" на Марешки, което продава горивата на цени с около 30 стотинки на литър по-евтино от останалите конкуренти.

Източници, запознати с разследването коментираха, че проверката е в рамките на разследване срещу Марешки, започнало преди повече от година. То е за изнудване и е прехвърлено от варненската прокуратура в спецпрокуратурата в София.

Марешки е отказал да коментира новата проверка. Пред bTV бизнесменът обяснил, че ще говори по темата, след като получи конкретна информация и адвокатите му се запознаят с нея. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

До 36

преди 7 години

С грубости и обиди си служи онзи, който няма други аргументи.

30

До 12 и някои други

преди 7 години

Хобито му е да играе шах.Не пие и не пуши.Няма охранители.В най-трудните времена, за да изхранва семействата си, не се срамува да работи дори като шофьор. Въпреки че е с висше образование.Поинтересувайте се кое средно училище е завършил. Там т-ъ_па-ци не виреят, иска се природно даден ум, а също и трудолюбие. В портретите на мутрите такива щрихи няма, друг тип човек е.

29

Толкова много злоба

преди 7 години

И толкова много атаки по адрес на Марешки.Толкова много опити да го дискредитират всячески.Това трябва дави говори нещо. Мислете и не се оставяйте да ви манипулират.

fallback