Архив: Булфото
fallback

Окръжният съд в Добрич постанови условна присъда на ученик, изтеглил пари от чужда дебитна карта, съобщиха от пресцентъра на институцията.

19-годишният Николай К. от каварненското село Българево ще изтърпи година и четири месеца "лишаване от свобода" при три години изпитателен срок.

Делото срещу ученика е гледано в процедура на съкратено съдебно следствие, след като той признал вината си. Неговата защита е изтъкнала, че с откраднатите пари младежът купил храна и отишъл на свиждане с болната си майка.

Младежът се връщал от училище, когато видял портфейл върху тавана на автомобил, паркиран пред дома на негова съседка. Ученикът нямал пари и се изкушил да вземе портмонето с две дебитни карти, документи и трийсет лева.

На другия ден той отишъл на свиждане с майка си, която била в болницата в Добрич, и тогава проверил картите. Оказало се, че едната е празна, а от другата изтеглил последните четиридесет лева. После изхвърлил двете карти в кошче за боклук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Ганев

преди 7 години

Тия всички лъжат. Аз исках да изкарам някой лев отгоре, защото не ми достигат парите за да гледам семейството си, благодарение на калпавото управление на държавниците ни в големи кавички. Опарих се от някакви си СГЛ МС ИЮ, дето и лиценз нямат даже да търгуват с акции. После се оказа, че са нелегални тук. Аман от измами и измамни управници!

17

Ро

преди 7 години

Лихвите се брутални. Що за глупости. Както и че заплатата у София била 1000лв средна... как не съм забелязал подобна тенденция. Най-добре са само мошеници, като exante с шефа си Тави Петреску , дето те лъжат за да купуваш акции. То на тия скоро икономическа полиция им е направила проверка по офисите. Трябва да плащат глоби и ги съдят,м ама въпреки това лъжат хората да им дават още пари. Белким някой балама се навие. После, като почне да печели пари и вложи реални пари и е до там. Рязко почват фи

16

Лили

преди 7 години

Държавата, в лицето на управниците, съсипа народа. За мен лично е безразлично дали говорим за ГЕРБ или БСП. Народа мизерства. Каква е тая държава в която младежите си даватпоследните спестени пари на мошенически фирми, които работят срещусобствените си клиенти, като Еврофутбол, Национална лотария, MX Trade на бул. Тотлебен 53-55,изи кредит и камара дуриг фирми за бързи кредити...тия всички са параван да се източватсметки. В същото време глупавия народ си дава парите. Защо си дава парите, като не

fallback