Източник: Reuters, архив
fallback

През годините сме чували многократно, че мъжете мислят основно за секс и то на всеки няколко секунди. Когато обаче се стига до действие, се забелязва, че голяма част от господата не са особено сексуално активни. Какво се случва, наистина ли той отказва секс? За мнозина липсата на действие под завивките се дължи на сериозни причини – ниско либидо, стрес, умора, болест, мързел?! Но „почивката“ от секса може да се дължи на чисто психологически причини.

Четете между редовете, когато той ви казва НЕ, всъщност ви казва:

1. Той не си пада по вас. Може да има друга, може просто да не го привличате и да не ви иска вече.

2. Прави си експеримент или иска да ви провокира, защото сте го ядосала с нещо. Много мъже „взеха назаем“ женското наказание да отказват секс.

3. Наскоро е осъзнал, че всъщност изпитва влечение към своя пол, но още не ви е казал и очаква сама да се досетите като ви отказва системно.

4. Не го възбуждате.

Останалите може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

М,да

преди 7 години

До о 49Екзактли, дето казват старите хора :) Как си личат хората, с които съм имал подобен (не много приятен) опит в миналото. И не само, че не трябва да се прощава, но трябва и да се връща. Гадината няма да разбере какви ги върши докато не му се върне подобаващо. А може да чакаш животът да го/я удари, което ще се случи със сигурност,но за това се изисква търпение. А какво търпение, когато всичко в тебе кипи. Впрочем, щом намериш подхорящия човек няма как да кръшкаш, аз поне така го разбирам.

42

Іо 49

преди 7 години

Ти напипваш същината на проблема.Хората се срещат и разделят, в това няма нищо чудно. Само така човек може да направи избор и да намери половинка, с която ще си подхождат.Нищо не пречи да има добро отношение към бившите си гаджета.Това не означава, че ще кръшка с тях. Просто добри отношения между възпитани хора, които не си желаят злото един на друг.Но ако някой/някоя от бившите ти те е изиграл(а), подлъгал(а), използвал(а) те е, залъгвайки те, че ти е приятел(ка), тогава не може да се прости

41

До 48 Ами тогава....

преди 7 години

върни му го тъпкано, хахахаха. Да си знае, че няма все да му се разминава. И не, не се "родея" със същия, просто и други имаме не много приятни спомени със същества от противоположния пол, дето уж са се писали "приятели" по някое време. Тука въобще не става въпрос за връзки, дето минават и заминават, а за приятелство- дума, която все още значи нещо, но не за всички хора, за съжаление. Иначе аз нямам проблем да поддържам добри отношения с бивши, но с някои просто не се получава заради завистта им

fallback