Снимка: архив Булфото
fallback

Скандалният кмет на село Галиче, обвинен в рекет, лихварство и побои, се връща в ареста. Това реши Апелативният специализиран наказателен съд.

Така магистратите окончателно потвърдиха решението на Специализирания съд от края на февруари.

Oще по темата

Тогава съдиите уважиха искането на прокуратурата Чоков да бъде върнат в ареста заради заплахи към свидетели.

Месец по-рано кметът на Галиче бе освободен под парична гаранция от 10 000 лева заради влошено здраве. След връщането на Чоков в ареста сумата се отнема в полза на държавата.

Според тримата съдии - Румяна Илиева, Драгомир Кояджиков и Красимира Райчева явно паричната гаранция или домашния арест не са в състояние да мотивират Чоков да не извършва престъпления, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Без име

преди 7 години

На такива съдбата винаги е една и съща.Въпрос на време.Амин.

23

Tattoo Dick

преди 7 години

Welcome back, Cenko! Daddy loves yoy!

22

Анонимен

преди 7 години

До (Анонимен)Ценко Чоков да не ти е брат или роднина случайно.Според теб няма доказателства -*** си ти.Нека да поседи сега поне 3-4години вътр та да му дойде акъла.Този път няма как да не си свършат работа прокуратурата и съда.На този смешен лихвар,рекетьор,кмет,малограмотник и прочие и това му е малко.Как пък когато влизат в кауша,и се разболяват.А когато той разболя толкова хора като ги тормозеше,взимаше им къщите и т.н.му е добре нали.Там му е мястото да изгние вътре дано.Имаме Господ.

fallback