24

Без име

преди 7 години

На такива съдбата винаги е една и съща.Въпрос на време.Амин.

23

Tattoo Dick

преди 7 години

Welcome back, Cenko! Daddy loves yoy!

22

Анонимен

преди 7 години

До (Анонимен)Ценко Чоков да не ти е брат или роднина случайно.Според теб няма доказателства -*** си ти.Нека да поседи сега поне 3-4години вътр та да му дойде акъла.Този път няма как да не си свършат работа прокуратурата и съда.На този смешен лихвар,рекетьор,кмет,малограмотник и прочие и това му е малко.Как пък когато влизат в кауша,и се разболяват.А когато той разболя толкова хора като ги тормозеше,взимаше им къщите и т.н.му е добре нали.Там му е мястото да изгние вътре дано.Имаме Господ.

21

Анонимен

преди 7 години

Плаща си човека и не могат да го натупат като е в домашен арест. Има привърженици. Аз си мисля, че дори да го осъдят да лежи, лежането му ще е толкова, колкото лежа и Митьо Очите. Ще е по кръчмите всеки уикенд и празник, а ще почива в килията през делника

20

Башка Луд

преди 7 години

Сега, като го налегнат болестите прокурор и съдия, ще се разболее от силно безпаричие!После след здраво мазане с лекарството к.и.н.т.и, ще го пуснат по живо по здраво, да дере кожи от Галиче!.

19

Категорична

преди 7 години

До КатегориченХареса ми иронията с бившите комунисти, наистина. Оправи ми настроението, защото - те такова чудо като бивш комунист и по Нютоновите закони няма. Хубав следобед желая!

18

Анонимен

преди 7 години

Да пратят Борисов да му прави компания и да играят белот двамата на топло.

17

Категоричен

преди 7 години

До КатегоричнаТова не са глупости!А иначе си права, ВСИЧКИ са бивши комунисти.Народа затова е казал: Партизаните се броят на 8. Септемри 1944, защото на 10. Септември станаха бая.Та и сега ВСИЧКИ СА демократи.И честни бизнесмени.

16

Циник до 16

преди 7 години

Ъъъ...сигурно ти е чичо!

15

Категорична

преди 7 години

До Категоричен "През 2011 печели като кандидат на ГЕРБ, а на последните избори кандидатурата му е издигната от ДПС." Не бъди така категоричен в твърденията си, провери преди да пишеш глупости. Въпросният субект започва кариерата си в СДС, през БЗНС и т.н., демек от където капят парици той е там. Архонта е същия (от атака до ДПС), Корнелия и тя (от СДС до БСП), Бойко тоже. Всички до един са мекерета! Да можехме като румънците, да ги строим пред парламента и толкоз, барем се оправим...

14

Категоричен

преди 7 години

Гледам и не мога да повярвам на " УШИТЕ " си.ГЕРБ-ите, един по един ги прибират където им е мястото. Сега нещо председателят им не може да разпери чадъра над тоя из*од. А дано правосъдието отдаде нужното и на него.П.П.Интересно кой ли покровителствува ГЕРБ? На първо четене се сещам за аверите на Борисов от СИК, ВИСТ, .......Мафията де!

13

Анонимен

преди 7 години

Ц. Чоков няма нищо общо с партиите. Просто си е собственик на земя и животни и не е мързелив за да се занимава с политически партии. Това , че го използват и манипулират се знае по имената, който го тикат в затвора.Ще мине времето на арендаторите / колхозници/

12

Зъбльо

преди 7 години

Хората нямат какво да ядат, тия харчат пари за съдии и прокурори!

11

as

преди 7 години

тоя ceляндyp няма ли кой да го отрепе бе ... аман

10

Анонимен

преди 7 години

Този самозабравил се кретеноид няма да спре да прави простотии в селото, да пали, пребива и да си постига своето. ДПС и ГЕРБ кой знае какво са му обещавали но Тиквата изпадна от властта и продължава да потъва. Да го вкарат за 5-6 години и да му изсъхнат съвсем кайсиите.

9

Анонимен

преди 7 години

Та той ли е най големия престъпник в БГ.Такива като него колкото щеш.Не знам защо не се изнесе при Галеви и Веска Меджидиева.

8

РОДРИГО ДУТЕРТЕ

преди 7 години

ЗА 3 МЕСЕЦА ЩЕ ИМ РАЗДАМ ПРАВОСЪДИЕ НА ВАШАТА КОРУПЦИЯ И МУТРИ

7

Анонимен

преди 7 години

TE KVI SA TIA ROMI NA SKAMEIKITE ZAD NEGO DA NE E ROM CHOKO I BOKO IMASHE EDIN KOMIKS NA VREMETO OT IZDANIETO DAGA

6

Емигранта

преди 7 години

Тая *** ли е най-големия тарикат в държавата бе?Един на един ще му сменя физиономията

5

селтак

преди 7 години

САМО ЗА МУЦУНА МУ ДАВАМ ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР !! ВСИЧКО ОТГОРЕ ДА МУ Е БОНУС !!!