Снимка: bgonair.bg
fallback

Районният съд във Враца даде ход на делото за смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов от Враца, който почина на улицата на 12 януари миналата година след спречкване с братята Десислав и Иван Дамянови.

Oще по темата


В съдебната зала дойдоха родителите на момчето, които отказаха да разговарят с репортерите.

Съдия-докладчикът Стела Колчева забрани да се снима в съдебната зала.

Единственият, който разговаря с журналистите, бе братът на починалото момче. Той заяви, че семейството не приема съдържанието на обвинителния акт.

Смъртта на Тодор стана повод за протести във Враца. След тях обвинението срещу братята бе променено от убийство по непредпазливост до убийство по хулигански подбуди. Експертизата обаче доказа, че Тодор не е починал от раните си, а от наследствено сърдечно заболяване.

Обвинението срещу Поничките сега е за непристойно поведение с изключителна дързост.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

lara

преди 7 години

До Наблюдателkolko ti platiha

13

Наблюдател

преди 7 години

Нюкога не проявявам агресия, не нося бокс, винаги давам път на пешеходците, никога няма да умра от пребиване. За никъде не бързам, на бабит не се правя. Ако ме нападнат, чупя ръце, крака, глави. Имаче съм си като агънце.

12

анонимен

преди 7 години

за такива братя лично правосъдие око за четири зъба за две ченета,а тия т.н уж правосъдие са просто мутри облечени във власт .На всичко отгоре трябва да му казвам . ваша чест .наглост

fallback