Снимка: bgonair.bg
fallback

Първото у нас съдебно дело срещу Петър Низамов за незаконен граждански арест на нелегални мигранти продължава.

Oще по темата

Днес защитата на Петър Низамов се яви в залата с нова теза. Адвокатите му твърдят, че на клипа не се вижда Перата и не той е извършил ареста, съобщи Bulgaria ON AIR.

В Бургаския районен съд ще бъде изгледан скандалният клип, на който се виждат тримата вързани със
свински опашки афганистанци. Още в началото на процеса стана ясно, че тримата основни свидетели – завързаните мигранти, са обявени за общонационално издирване.

В залата днес бяха прочетени показанията на анонимен свидетел. По думите му той не е видял кой е вързал мигрантите. Потвърдил обаче, че бежанците са обискирани, но в тях не са намерени ценни вещи и пари. Докато са били вързани Перата е изритал единия от тях "с премерен удар".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

анонимен свидетел :)

9

Анонимен

преди 7 години

Голям престъпник Перата ще го изкарат соросидалните медии дори да е вързал някоя незаконен емигрант А за претъпниците от Слънчака или добро или нищо. Хорат източиха милиони и се вършат какви ли не престъпления по селата ама там заловени няма.

8

Анонимен

преди 7 години

Гледах протеста в Лесово.Осъзнах,че тези патриотари са жестоки хора.Яростта избиваше през очите им.Не е ли подобрения да не им се дава гласност.Имах чувството,че животът им е наситен с насилие.

fallback