Снимка: Булфото, архив
fallback

36-годишният Александър Бойчинов, който бе арестуван и обвинен за контрабанда на 26 кг кокаин на ГКПП "Кулата", е бивш служител на полицията в Хасково.

Oще по темата

Окръжният съд в Благоевград го остави в ареста с постоянна мярка задържане под стража, съобщи "24 часа".

Преди три дни на ГКПП "Кулата" митничари и гранични полицаи откриха в два тайника на камион идващ от Испания и натоварен с фитнес уреди, огромното количество дрога.

Защитата на Бойчинов, адвокатът Албина Анева обясни, че той не е знаел за тайниците и наркотиците. Камионът му бил няколко дни на паркинг в Испания.

Бойчинов бил от изключително уважавано семейство от Хасково и допреди няколко години е бил служител на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

мери

преди 7 години

До Vastonабе пич ,кой знае и ти какъв ли си откъсан шофьор.Пожелавам ти да изпаднеш в това положение на мястото на този младеж,или да се случи на твоето дете!Тогава ще те видя какви коментари ще правиш

10

Mustafa

преди 7 години

ЩО не търсят големите риби, а хващат балъците!!!

9

Pepi

преди 7 години

За сетен път се убеждавам, че живеем в абсурдна държава. Един съдия не го е еня за живота на един млад човек, вярвайки в думите на един служител от митницата. Същият "честен" служител казва, че лицето е било видимо притеснено. В тази връзка искам да попитам съдията, как така той повярва на думите на "честния" свидетел и решава, че лицето е опасен престъпник?

fallback