Снимка: Gettyimages
fallback

Окръжният съд в Кърджали осъди 35-годишен мъж на две години затвор за съучастие в няколко телефонни измами, съобщиха от Апелативна прокуратура - Пловдив.

Георги Г. е бил признат за виновен за това, че в съучастие с неизвестен извършител в рамките на 17 дни през ноември и декември 2013 г. е измамил общо десет души.

От потърпевшите измамникът получил пари и бижута за общо 18 795 лева. Пострадалите са били заблудени, че техен близък - син или дъщеря, е пострадал при пътно-транспортно произшествие и за лечението му следва да се плати голяма парична сума.

Осъденият отивал при измамените и взимал приготвените от тях пари или златни бижута. Задържал част от парите за себе си, а останалата сума и бижутата оставял по указания на организатора на измамите, който не е установен при разследването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Много *** и фашкия драска тука в този сайт.То бива, бива, обаче тук е *** до трола, кой от кого по-злобен и нeгpaмoтен. Но ще дойде Видовден и за вас ***, крадци и ало-мошеници и измамници. И тогава ще проклинате денят в който сте се родили.

10

Съдията

преди 7 години

10 измами по 2 годни = 20. Следващият!

9

БХк

преди 7 години

някой да е питал дали БХк дали е съгласна с тая нечувана пресъда?

fallback