Снимка: Архив, Булфото

Районна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления.

Мъжът е обвинен в блудство с малолетна девойка и блудство с непълнолетна чрез употреба на сила и заплашване, както и в противозаконно лишаване от свобода на трима души.

В периода от декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив "Джофис" във Враца Михайлов неколкократно блудствал с малолетната Р.Д. и непълнолетната П.Й. Той блудствал с тях и ги принуждавал да извършват интимни контакти с него, без съвкупление.

Употребявал сила и ги заплашвал, че при отказ от тяхна страна ще ги "изкара на магистралата и ще ги направи проститутки".

Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или ги избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.

На 07.02.2016 г. в същото кафене обвиняемият Михайлов взел за заложници три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да се обърнат за съдействие към полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase