Снимка: Reuters, архив
fallback

Срещу бащата на сиамските близнаци, които се появиха на бял свят преди броени дни Районната прокуратура в Сливен е започнала досъдебно производство.

Oще по темата

Разследването е "за съвкупяване с момиче ненавършило 14-годишна възраст", уточняват от Апелативна прокуратура - Бургас.

Майката е малолетна и съответно предполагаемият баща трябва да носи съдебна отговорност.

Става въпрос за тежко умишлено престъпление, за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" от 2  до 6 години.

14-годишната ромка от Сливен роди сиамските близнаци на 22 август. Бащата е нейният втори братовчед.

Бебетата бяха преместени от Сливен в Детска хирургия на пловдивската УМБАЛ "Свети Георги", където лекарите се борят за живота им. Това е първо раждане за майката - 14-годишно момиче.

Бременността е протекла тежко, с високо кръвно налягане. Тя е родила преждевременно. Едното бебе е доста недоразвито, за сметка на другото, което е с налични видими малформации и аномалии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Гладен редактор

преди 7 години

То и аз исках да издъня брадчетката, когато бехме на по 18, ама как да стане, нали наще ще ме спукат от бой, пък и баща й е авджия, ще ме гръмне с пушката ако разбере. Иначе брадчетката си беше яка мадама тогава и като ми ги заголеше тези бедра когато лятото ни събираха на море, като ми развърти те това дупe пред очите ми, как да не й го нaцепи човек. Ама после, после ще става леш. Как да я бодна?А тоя в затвор щял да влиза за 2 години. Да влезе за 20, що за 2?? Ако аз бях, щяха да ме осъдят...

13

Анонимен

преди 7 години

Живеел с малолетна, може да го пратят зад решетките за годиниа другите живеещи с малолетни кога?

12

!

преди 7 години

И не само затвор:1.Да изплаща цял живот лекарските операции, грижи и ( недай, БОже!!) ако остане живо някое от тях( инвалид!!) ТОЗИ *** да изплаща грижите, инвалидна пенсия!2.Да бъде кастриран( за назидание!)3.Да се публикува с ПОДРОБНОСТИ в пресата, за да видят ДРУГИТЕ ИМ ПОДОБНИ какво ги чака след съвокупляване ( не облаги и детски!!)4.!4-годишното също да бъде преследвано от закона- да бъдат лишени родите;ите МУ от детски то не е дете- а раждало!! и да бъде въдворено в ТВУ.НИкакви помощи-

fallback