Снимка: Facebook

Нова версия се появи за убийството от страст на мъжа на Анита Мейзер – Николай Димов.

Последното нещо, което скандалната миска споделила пред разследващите е, че съпругът й доброволно е искал тя да го свърже със свински опашки за ръцете, краката и с две за врата.

Още по темата

Идеята му е била да покаже, мощ, сила и че може да ги скъса. Също така според твърдения на Мейзер това много го възбуждало.

Анита разказала пред криминалисти как културистът се запознал с хора в Латинска Америка, които трябвало да му станат работодатели и искал да ги впечатли. Затова се нагърбил да тренира този номер със свинските опашки, а идеята била да бъде заснет с телефон. Анита обаче не го снимала.

По думите на Мейзер, Николай е бил е овързан на масажната маса за краката, ръцете и две свински опашки на врата. Според разказа на сексбомбата пред разследващи, той започнал да колабира, паднал е от масата и си е разбил носа. Оттам тя обяснява изтеклата кръв.

Адвокатите й потвърждават пред "България днес", че той наистина се е опитал да впечатли хора от Латинска Америка, които е трябвало да му станат работодатели.

Както вече знаете Анита Мейзър остана за постоянно в ареста, реши Окръжният съд във Варна. Магистратите се мотивираха, че събраните до момента доказателства я уличават като извършител на убийството.

В крайна сметка съдът не прие версията й за смъртта на мъжа й. Какви са аргументите на магистратите остана тайна, защото заседанието бе закрито заради пикантните подробности по случая.

Но пък видяхме бурния рев на Мейзър, припадъка й, както и чухме обясненията й: "Луда съм, в климакс съм, и съм невинна!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase