Снимка: "24 часа"
fallback

62-годишен мъж с криминално досие изнасили 18-годишна отличничка от елитна гимназия в Стара Загора. Момичето го уби и сега го съдят. До тези факти стигна разплитането на кървавато убийство в Стара Загора.

Както Dnes.bg писа по-рано днес 62-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си, а полицията залови 18-годишно момиче. Мъжът бил намушкан многократно в корема и слабините и починал от загуба на кръв.

Oще по темата

Няколко часа по-късно момичето обяснило пред полицията, че е било изнасилено от мъжа. Това станало на 25 юли вечерта.

Разследващите са установили, че убитият Богдан Динев е осъждан многократно, бил е и в затвора, включително и за престъпления по глава "Разврат" от НК, пише "24 часа".

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е от елитно училище в Стара Загора и е завършила учебната 2015/2016 година с отличен успех.

Тя работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно там изнасилвачът осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечено като обвиняемо за умишлено убийство. Задържано е за 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, за да стане ясно как точно е било извършено убийството и как точно се е стигнало до него.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

177

готин

преди 7 години

стабиляга е

176

Соросливи Плаща

преди 7 години

Искам тези продажони магистрати,дето съдятхжертвата,а са пуснали преди това изнасилвачпрецидивист с богато досие,публично да признаят,че защищават престъпници и отнемат правото по чл.12 от НК на неизбежна самоотбрана,какво биха казали ако такъв нападне собствените им щерки?С парите на Сорос за мерцедеси и мезонети,те са си продали съвестта отдавна.

175

Аз

преди 7 години

До АнонименЗа мен това е пълна идиотщина - вместо досега близък/ки на някоя от жертвите на тая *** отдавна да му е видяла сметката, се стига до там, че едно крехко момиче е намерило сили и е постъпило доблестно спрямо себе си и сега вълна от търсещи истината мъжленца (щото са предимно от такъв пол, но разбира се нещо друго по самосъзнание) се надига да се зачуди какво била правела тя там, да обясни как той не й бил платил и пр. Да му се доповръща на човек - вие от какво сте раждани бе?!

fallback