Архив: Булфото
fallback

Русенският окръжен съд наложи постоянна мярка за неотклонение задържане под стража на 33-годишния Бахар Селим за престъпление по чл. 115 НК - умишлено убийство на съпругата си Джейлян.

Oще по темата

"Искам да се прибера у дома, за да си гледам детето”, промълви пред съда Бахар.

Неговата адвокатка настояваше той да бъде пуснат под домашен арест. Според съдията обаче заради пословичната си ревност Бахар е опасен за обществото, а и е цинично, да иска да бъде пуснат под домашен арест да гледа сина си, след като е убил майка му.

Убиецът бе задържан с постановление на наблюдаващ прокурор за срок от 72 часа, но сега остава за постоянно в ареста, припомня "24 часа".

На 31 май около 18.30 часа в землището на Русе, близо до 12-ти километър на пътя Велико Търново – Русе, Бахар Селим е нанесъл множество прободни рани с нож на съпругата си, в резултат на които тя починала. Като най-вероятна причина за убийството на Джейлян се сочи дивата и в същото време напълно безпочвена ревност на 33-годишния мъж, смятат съседите на семейството във вход Ж на блок 3 в русенския квартал „Дружба” 1. Най-страшното в трагедията обаче е, че Джейлян и Бахар оставят и дете, на практика без баща и майка.

Синът на семейство - Селим, току-що е завършил първи клас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Бахар президент?

8

младен

преди 7 години

"Искам да се прибера у дома, за да си гледам дететоАбе що всички се сещат за тия неща след като са свършили простотията???

7

Анонимен

преди 7 години

"името" му обясява всичко

fallback