Снимка: Булфото, архив
fallback

Софийският апелативен съд отказа да пусне под домашен арест 19-годишния Патрик Първев, който е обвинен заедно с връстника си Александър Донов за малтретиране на 3-годишното момченце Христо, което близките му наричат Еци.

Oще по темата

Преди седмица Градският съд пусна младежа под домашен арест, след като Патрик се оплака от насилие зад решетките.

Той бил обгорен с цигара, с пукнато ребро и е удрян по челюстта. Твърди, че е бил малтретиран от съкилийници.

Според Апелативния съд, нараняванията му не позволяват престой в килията и лечение там. Магистратите посочиха още, че аргумента за оставането му в ареста може да доведе до увреждане на здравето му, не бил сериозен, тъй като не може да се борави с хипотетични твърдения.

Патрик е задържан от десет месеца, след като се разбра, че двамата с Александър Донов са заключвали в шкаф и били малкото дете, вместо да се грижат за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

един от многото

преди 7 години

до съкилийниците му , спрете с побоите , той ви обича , обичайте го и вие както си знаете . ха ха

19

Анонимен

преди 7 години

"Ако беше влезнал в казармата едва ли щеше да му дойде на ум да изтезава 3 годишно дете !На 19 години във войската това ке.леме щеше да мисли по друг начин."Tи май не си ходил в казарма. И не си спомняш как момчетата се самоубиваха в казармата, просто не издържаха. И там имаше изверги. Побоища всеки ден, изнасилвания. Да те накарат да оближеш клекалото в тоалетната с език, че да го почистиш. Да правиш делфини под-над леглата. Да обикаляш коридора по ***. Да те надуват с компресор. Не помниш.

18

Анонимен

преди 7 години

Браво на съкилийниците- справедливи хора!

fallback