Кадър: БНТ
fallback

Биячите от Раднево, срещу които бе повдигнато обвинение за опит за убийство по хулигантски подбуди, може да лежат в затвора от 15 г. до 20 г. или доживот.

Това са наказанията, предвидени за престъплението, в което са обвинени, разясниха от Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Oще по темата

Днес обвинението поиска постоянна мярка "задържане под стража" за 23-годишния Динко А., 39-годишния Калчо И., 21-годшния Антон И. и 20-годишният Стефан И.

Започнаха да се разплитат и подробностите около случката, която ескалира напрежението и провокира бой в ромската махала в Раднево.

Както Dnes.bg писа всичко тръгнало от спор за отнето предимство на пътя. Спречкването първоначално станало между Стефан И. и един от пострадалите младежи, който е на 28 години.

После Стефан се оплакал на баща си Калчо и заедно с братовчедите си Антон и Динко тръгнали да се саморазправят. Четиримата открили младежа и приятелите му и ги преследвали с автомобил до центъра на града, близо до фитнес зала.

Там обвинените в опит за убийство слезли от автомобила и с бухалки, пръти и други предмети се нахвърлили върху тримата млади мъже.

Единият от тях бил пребит с бухалки и пръти по главата и тялото, друг бил прободен с нож в гърба, а трети е с наранявания по главата.

Веднага след инцидента бе съобщено, че прободеният е с опасност за живота. След няколкочасова операция той бе стабилизиран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

ПК-1

преди 7 години

Десетина ПК-та с достатъчен брой ленти биха решили подобен род проблеми за дълго време ...

33

Анонимен

преди 7 години

"Дребно нещо" ? Скоро четох за присъда дадена в Щатите за ОПИТ за убийство- 60 години.Дребно нещо.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПреди почти месец един българин се снима как набива малолетен ром. Качва се в ФБ , гордо , наказанието му е било 500 лв , хахаха за смях е оправата съдът е нищо и законът е сляп , защо ? Защото това са роми другите са българи. Не може за дребно нещо да им се даде 15-20 или до живот , срамно е , нека се изесни как тръгна всичко не просто някакви си да определят живота на хората само поради това че са в боята

fallback