Снимка: Булфото, архив
fallback

28 години затвор е присъдата на Милко Стоянов от варненския квартал "Максуда“, който блудства и уби собствената си 2-годишна дъщеря Станка.

Oще по темата

Окръжната прокуратура във Варна поиска от съда доживотен затвор за садиста, но той си призна вината и така присъдата му беше намалена.

"Нещо ми стана и започнах да правя така. Вече няма да правя такива глупости", казал убиецът, въпреки гаврите и бруталните побои над родното му дете, извършвани системно, свирепо и с особена жестокост в продължение на девет дни през юни 2015 г., което довело до смъртта на момиченцето.

Прокурорът припомнил, че при първоначалните си обяснения Стоянов се опитал да прехвърли вината за пребиваното дете на майка му, която също е със следи от брутални побои, нанасяни й от подсъдимия, и е попитал защо бременната в деветия месец жена е напуснала Стоянов, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Стоянов е с криминални регистрации за кражба и нанасяне на телесна повреда, а в ромската махала "Максуда“, където живеел в дома на баба си, всички го избягвали като особено опасен агресивен и лесно избухлив.

Доказателство за това са преброените при аутопсията на детето, което почина на 8 юни 2015 г. в болницата, не по-малко от 11 удара в главата, над 30 удара по ръцете и краката и над 20 удара по тялото.

Стоянов блъскал детето в земята, правил го системно и с особена свирепост. Присъдата подлежи на обжалване пред Варненския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

Аз не искам, моите данъци и тези на всички мои познати и роднини, да отиват за издръжката на този изверг. Дано да падне в банята.

19

Анонимен

преди 8 години

СМЪРТ

18

Анонимен

преди 8 години

Да го пращат на училище-да се интегрира!Леле до къде стигнахме! :-(

fallback