Снимка: архив Булфото
fallback

Прокуратурата възнамерява да възложи допълнителни въпроси по съдебно-медицинската експертиза на 18-годишния Тодор от Враца, съобщи БНТ.

Целта е да се изясни дали побоят над момчето може да провокира заболяването му и да стане причина за внезапната сърдечна и дихателна недостатъчност. Дали напрежението при конфликта с двамата братя може да се е отразило на общото състояние на Тодор.

Oще по темата

В огласената в петък експертиза съдебните медици твърдят, че нанесените травми по тялото на момчето не са причина за фаталния край.

Като причина за смъртта на Тодор е посочено сърдечно заболяване. Прокуратурата ще коментира съдебно-медицинската експертиза в понеделник. Очаква се и отговор на въпроса дали ще бъде преформулирано обвинението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 8 години

НовиниКриминални10 февруари, 20:28 935 3Опасна дрога: Деца пушат "чай", после посягат с нож на близкиСамо за последната година на софийското летище са хванати 100 000 дози на обща стойност 5 милиона леваОпасна дрога: Деца пушат "чай", после посягат с нож на близки Нова дрога хит сред учениците. В Русе осем младежи са настанени в психиатрия с тежки разстройства и агресивни прояви, след като са пушили от опасния чай.

40

Анонимен

преди 8 години

Темида е с болно сърце и в най-скоро време ще издаде багажа.

39

Анонимен

преди 8 години

Тия съдебни медици са за съд и присъда. Дано тях да ги млатят така, но те да умрат от друго.

fallback