Снимка: Булфото
fallback

Мярката на бившия кмет на Стрелча ще се гледа днес в Нервно-инсултното отделение на Пазарджишката болница. Иван Евстатиев от седмица е на лечение там заради прекаран инсулт. Той е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче.

Разпореждането заседанието да се проведе в болничната стая при пациента е на съдията-докладчик по делото, пише Нова тв.

Oще по темата

Иван Евстатиев вече е стабилизиран. Близките му твърдят, че е получил инсулт в деня, в който Пловдивският апелативен съд го остави в ареста. Той е настанен в самостоятелна стая с двама души съдебна охрана.

Той отказва да говори както с близките си, така и с медицинския персонал. Жители на Стрелча се готвят да присъстват на повторното гледане на мярката на бившия си кмет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 8 години

Това е политическа поръчка за отвличане на вниманието на матряла.Сексът с лице на 16 години, при това доброволен, не е престъпление.Докато еничарите ви съсипват държавата и крадат като за последно, вие се плюнчите на някакъв дърт перверзник и малко палаво к*ве, дали и как са си го сложили, а междувременно се превърнахме в американска колония, в която живеят добре само племенните вождове и генерал -губернаторът.

14

Анонимен

преди 8 години

"Той е настанен в самостоятелна стая с двама души съдебна охрана."Стоманата е дърена. Хем стаята самостоятелна, хем за трима човека... Поне всеки си има самостоятелен ъгъл в тая стая.

13

Хм

преди 8 години

Абе тоя тарикат за какво ще го съдят? Имам приятел адвокат и тия дни на чашка стана дума за тоя случай и той ми казва, че секса с лица над 14 години не бил забранен?! А и момичето казва, че тоя е бил напил, ми да не е пила, какво прави в хотелска стая с дърт мъж?? Какво е очаквала, прави ни тука на глупави...

fallback