Снимка: bTV
fallback

Свидетелят срещу братя Галеви - Пламен Миланов е починал след задушаване от газ, сочи съдебно-медицинската експертиза по случая, информиха от прокуратурата.

Таксиметровият бос от Дупница Пламен Миланов бе открит мъртъв в края на декември миналата година в апартамент в града. Заедно с него бе открито и тялото на Теодора Димитрова. Жената също е починала след задушаване с газ, сочи съдебно-медицинската експертиза.

Oще по темата

Случаят нашумя, защото Миланов е един от основните свидетели по делото срещу Пламен Галев и Ангел Христов, припомя БТА.

Още след убийството разследващите обявиха, че вероятна причина за смъртта му е задушаване с газ.

Според експертизата, обявена днес от прокуратурата, смъртта на Миланов и Димитрова се дължи на остро отравяне с въглероден оксид, който се отделя при дефект в затворена система на отоплителни уреди, заредени с природен газ или други горивни средства. Установено е наличие на карбоксихемоглобин в кръвта на Миланов и Димитрова.

Характерно при това остро отравяне е, че пострадалите от него не могат да излязат на чист въздух или да спрат източника, отделящ отровния газ.

Очакват се и резултатите от химическата експертиза, след което ще бъде назначена и комплексна, която да определи окончателно причината за смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 7 години

Щом Радев поеме властта,тез мизерни мишове ще се върнат- той е радост и закрила на червените мутри (то други освен червени няма де!).

35

Анонимен

преди 8 години

Работите в БГ отиват пак да се повтаря сценария от 45 - народен съд и без присъди.Но май само терор може да управлява таз държава и тоз народ - другото е ...Е то се вижда!

34

анонимен

преди 8 години

няма ли камери в тази сграда да се види кой е влизал и кой е пипнал генератораа поръчителите ги знаят в дупница

fallback