Снимка: Facebook
fallback

Окръжната прокуратура във Враца привлече като обвиняеми братята Иван /32 г./ и Десислав /36 г./ Дамянови за това, че на 12 януари, в центъра на града, заедно и по непредпазливост са причинили смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов, в следствие на умишлено причинена лека телесна повреда. Това съобщиха от прокуратурата за БТА.

Двамата са задържани с прокурорско разпореждане за 72 часа и предстои внасяне на искане в окръжния съд за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Oще по темата

От прокуратурата припомнят, че вчера, около 12.55 ч., в централната част на Враца, в близост до Дома на науката и техниката, е възникнал спор между Тодор Йорданов и братята Иван и Десислав Дамянови за спазване на правилата за движение по пътищата. Спорът прераснал в побой над 18-годишния младеж.

"Разследването до момента е установило, че починалият също е нанасял удари по нападателите си с метален бокс", се посочва още в съобщението на прокуратурата.

В резултат на побоя по-късно младежът починал.

Продължават разпитите на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, допълват от прокуратурата. Иззети са записи за случилото се, направени от минаващи граждани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 8 години

Днешните *** олита - рожби на тн. "демокрация" не мислите ли, че твърде много си позволяват? Що не поласъждавате малко, ами приемате буквално написаното от зависими медии, без собствено медийно "аз".

56

Анонимен

преди 8 години

А това *** ако беше убило някой с металния бокс? Тогава???

55

Анонимен

преди 8 години

СВОБОДА ЗА БРАТЯТА!

fallback