fallback

Специализираният наказателен съд остави в ареста тримата, обвинени за участие в организирана престъпна група и изнудване. Сред тях са служител на МВР и на ДАНС.

Oще по темата

Тримата бяха задържани преди дни по обвинение, че опитвали да вземат от иракски гражданин 30 хил. евро.

Чужденецът бил заплашен, че ако не даде парите, ще бъде изпратен в затвора или ще бъде върнат в Ирак.

Служителят на ДАНС Георги Георгиев, полицаят Цено Филипов и Борис Рангелов остават в ареста, защото според съда, ако са на свобода, има опасност да въздействат на свидетели. Съдът приема, че може да се предположи, че са извършили престъплението, в което са обвинени.

Тримата могат да обжалват задържането си пред по-горната инстанция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

протестиращ

преди 8 години

Докато МВР продължава да се занимава със себе си вместо да бори престъпноста не мож българските граждани да се чувстват сигурни че са защитени.

4

Анонимен

преди 8 години

Не им стигат привилегиите! Дайте им още!

3

Анонимен

преди 8 години

До Ани Видимата страна на комунистите са Тиквата ,Партиината от Плевен ,внучката на ЦК -Лилито , снахата на Политбюро -Червената кукувица ,Човекът на ДС ,за който няма досие-Шесте апартамента ,наследникът на Моис Солчи Кордова ,партизанка от отряд ,,Антон Иванов,, убита януари 1943г-Радан Кънев - Кордова ,сътрудниците на ДС, Велчев ,Главчев,каракачанов ,Винкела и останалата пасмина от РФ , Патерицата ,СДС ,и всякакви популисти криещи се като демократи .

fallback