Снимка: Булфото
fallback

Заместникът на Волен Сидеров, Десислав Чуколов, също се запъти към ареста. Около час след като стана ясно, че лидерът на “Атака“ ще бъде арестуван за 72 часа, същата новина дойде и за Чуколов.

Oще по темата
И двамата бяха конвоирани от полицаи до Националната следствена служба. Те са обвинени в хулиганство, извършено с изключителна дързост и цинизъм. Поводът за обвинението бе нахлуването им в сградата на НАТФИЗ в края на изборния ден на 25 октомври.

По искане на главния прокурор Сотир Цацаров миналата седмица парламентът разреши задържането на двамата депутати. Преди това Сидеров и Чуколов сами се отказаха от имунитета си на народни представители.

Двамата депутати бяха откарани с камионетка към следствения арест малко след 13 часа към следствения арест на "Г.М. Димитров".

От сутринта пред столичното следствие привърженици на “Атака“ подкрепяха Сидеров и Чуколов, докато обвинението решаваше каква мярка да им наложи.

Националистите скандираха “Българи юнаци“, а при извеждането на двамата техни колеги от парламента се метнаха пред камионетката. Заради напрежението бусът мина през храсталаците на път към ареста, съобщи "24 часа".

След това симпатизаните на"Атака" се преместиха пред Национална следствена служба, където бяха закарани Сидеров и Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 8 години

До вицВ такива моменти и адвокатите бъркат. Нодев е имал предвид теб.Въпреки че криеш жълтата си книжка.

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 95, 96На прадядо ти-и-и-и, на 2 метра под земното равнище, там ще се грижи за те-е-е-е-е-б, той-ой-ой-ой!

76

Анонимен

преди 8 години

До TysvarА ти защо си на свобода? Нали палячовците са ги прибрали? А-а ти не си ***, ти си чистачът на животните в цирка. Мислейки се за Сократ ръсиш тъпоумия. Жалка лопата.

fallback