Снимка: YouTube
fallback

Катаджията Сашо Тръпков, който през декември миналата година беше заснет да взема подкуп от спрян за проверка шофьор, вече има повдигнати обвинения, съобщава bTV, като се позовава на прокуратурата.

Oще по темата
Любителският видеоклип беше сниман от младеж с телефон на столична улица и на него се вижда на два пъти как катаджията взима дискретно пари от водачи - веднъж 20 лева и веднъж 10. След като скандалът се разчу, заснетият полицай опита да подаде молба за пенсиониране със задна дата.

В крайна сметка почти година по-късно Тръпков получи обвинение за подкуп и за удостоверяване на неверни обстоятелства с официален документ.

В рамките на един ден – на 13 ноември 2014 г., обвиняемият два пъти е поискал и получил парична облага, която не му се следва, за да не извърши действие по служба – да състави акт за установяване на административно нарушение, отбелязват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

4epa

преди 8 години

12 ZAPLATI- NA KUKUV DEN !!!! MILICIONER-PROST AMA AL4EN !!!!!! NE SNASIA6 NA GOLEMIA 6EF -GORI6 KATO POPIKANO MU6KATO!!!! 6EFA TE SNIMA ZA DA TE MAXNE !!!!

16

www

преди 8 години

Когато такъв тарикат бъде уличен и случаят стане обществен скандал, то той трябва да бъде арестуван и да чака решението на съда в клетка. Разбира се, мнозина други негови колеги ще се отърват сухи, но все пак те не са скандално известни. Във всеки един такъв случай има и символизъм. Символизъм в поведението на престъпника, символизъм и в мерките срещу това поведение. И още един въпрос - какво става със съпругата на този убосник, която плашеше началниците му, че не той, тя щяла да се разприказва?

15

75

преди 8 години

До 19. А кога се е пенсионирал чичо ти ? Преди колко години и каква беше средната заплата тогава? Ако днес се пенсионира полковник със сигурност взима максималната пенсия.

fallback