17

4epa

преди 8 години

12 ZAPLATI- NA KUKUV DEN !!!! MILICIONER-PROST AMA AL4EN !!!!!! NE SNASIA6 NA GOLEMIA 6EF -GORI6 KATO POPIKANO MU6KATO!!!! 6EFA TE SNIMA ZA DA TE MAXNE !!!!

16

www

преди 8 години

Когато такъв тарикат бъде уличен и случаят стане обществен скандал, то той трябва да бъде арестуван и да чака решението на съда в клетка. Разбира се, мнозина други негови колеги ще се отърват сухи, но все пак те не са скандално известни. Във всеки един такъв случай има и символизъм. Символизъм в поведението на престъпника, символизъм и в мерките срещу това поведение. И още един въпрос - какво става със съпругата на този убосник, която плашеше началниците му, че не той, тя щяла да се разприказва?

15

75

преди 8 години

До 19. А кога се е пенсионирал чичо ти ? Преди колко години и каква беше средната заплата тогава? Ако днес се пенсионира полковник със сигурност взима максималната пенсия.

14

до 17-18

преди 8 години

Пич, чичо ми беше военен /полковник/ и взе пенсия 810 лева, а тоя старшинка като вземе 800 лева пенсия ела те почерпа! 14 е прав, а на теб не са ти ясни нещата! Даже предполагам, че 14 е шапкар!

13

75

преди 8 години

До 14. При такова бруто,пенсията му ще е около 700-800 лв.

12

75

преди 8 години

До 14. Не е уволнен.Ще бъде помолен да напусне доброволно.И ще ви кажат : ето видяхте ли махнахме го.Прав си,че няма да вземе 25 000.Объркал съм се.Вероятно двойно повече. Основната му заплата вероятно е около 800-900 лв. Като го гледам на колко год е/около 50/,вероятно има 30 трудов стаж.По 1-1,5 за всяка година,само от "клас" ще има около 200 лв.Като се сложат и дребните надбавки,БРУТНАТА му заплата със сигурност е около 1 500 лв,или малко по-малко.Смятай колко са 20.

11

Анонимен

преди 8 години

Ако за 2 дребни подкупа, за които има видеодоказателство, не може да ти влезе присъдата вече цяла година, то не искам да знам колко време би се точило някое дело за убийство. В цивилизованите държави подобни дела приключват за 2 часа със затвор.

10

до 11

преди 8 години

Глупости на търкалета....1. Пенсията на полицай от неговото ниво е около 500 лв. 2. Прословутите 20 заплати, точно този няма да ги вземе, защото е уволнен по дисциплинарен ред, а не пенсиониран или напуснал по собствено желание. 3. Огромното обезщетение, което предизвиква такава завист далеч не е 25 хил. лева, а за полицай от неговия ранг се движи по-скоро около 15 хил. и то не ги получаваш на веднъж, а на части, при това не като се пенсионираш, а след месеци ИЛИ ГОДИНИ.

9

Анонимен

преди 8 години

Този *** ли ще се съди??? Смех, смех. А милиардите коита Будьо прибираи изнася по офшорки? Публична тайна е, че получава минимум по МИЛИОН на ден от ВСИЧКО И ВСЕКИ. Една от причините да сме бедни е невероятният грабеж на тези от властта! Всички в парламинта са милионери?!? Как става това като нямат безнес??? Докато мълчим и си траем като мишки ще е така.

8

75

преди 8 години

Пишете си вие, с това ще си останете... Тръпко ще се пенсионира с 20 брутни заплати/ зависи от чина и стажа,но поне 25 000 лв/.Ще взима максималната /900 лв/ или близка до нея пенсия.После, понеже има право да носи оръжие,ще се хване охрана в някоя банка, на топличко-още поне 700-800 лв. Вие сте станете доктори или учители за 700 лв или работници за 500 лв,и ще бачкате до 67 г.

7

Анонимен

преди 8 години

Кофти тръпка???????Това някаква шега ли е???Всички катаджии в Сфи са ТЕЖК корумпирани а вие ми говорите за един който ще го оправдаят след 5-8 години дела??Наистина сте пълни кре?тени.Населението че е про(сто е ясно но вие сте по-*** и от тях.

6

Списък в караулка

преди 8 години

Ха ха.От шестдесет екипа пътни полицаи, тоест сто и двадесет хрантутника, само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност. А те хванали тоя гламар дето отнася двайски, като куцо пиле домат. А тези с моторите,които крият парите в ръкавиците? А началниците които обират парсата? Тая орда престъпници занимаваща се с престъпления срещу народа трябва да се разтури незабавно. И без това мърлящината им струва над 1,5 милиарда лева годишно.

5

Анонимен

преди 8 години

Лелееееееее... Аааааааайдееееее, беееееее... Маааалкооо пооо-бъъъързззоооооо. Ужас!

4

виж ти

преди 8 години

А ние си мислехме, че вече е излежал година от присъдата си

3

Анонимен

преди 8 години

Тези от кат не са ли за военен съд щом са под пагон?

2

ник

преди 8 години

НАШАТА полиция ни пази.

1

Анонимен

преди 8 години

Е нали видео записите не са доказателство!