Снимка: Bulgaria On Air

Софийският апелативен съд решава дали биячите на 3-годишния Христо да останат в ареста.

18-годишнитe Патрик Първев и Александър Донов са обвинени в това, че са пребили жестоко 3-годишното дете. Инцидентът стана на 20 юли в апартамент в столичния квартал "Зона Б19".

Още по темата

Побоят над детето е бил нанесен в апартамента, в който Александър Донов се е грижил за него, докато майка му била на турне в чужбина. След жестокия побой малкото дете беше настанено в "Пирогов" с множество наранявания и в кома.

Дни преди инцидента обвиняемите са направили и снимки на Христо, на които е личало, че той е бил посинен, включително и по лицето. Според данните по делото задържаните очевидно са малтретирали тригодишното дете "редовно и дори с удоволствие".

Първоинстанционният съд миналата седмица реши да остави в ареста Патрик и Александър.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "България" в bgonair.bg

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Абе, "Булгариа он аир", с каква камера снимате и как прехвърляте записа ?Какъв е тоя интерлийс ? ( съмнявам се, че ме разбирате, ама аз да попитам )Със смартфона си ще направите по-добро видео!

7

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата са едни жалки същества щом са се правили на мъже на 3 годишно дете, нещастници. Дано да изгният по затворите.

6

анонимен

преди 6 години

тези дори и да са пълнолетни, родителите им също трябва да носят отговорност за действията им, а и управниците ниЗа какво са ги родили тогава, като са оставени все едно на произвола. Младите се влияят лесно и поддават на манипулации, и тяхната не е лесна, вижте само филмите в кинатаЗа всеки такъв случай по един родител и политик наказани