Снимка: Булфото, архив
fallback

Прокуратурата в Първомай е внесла обвинителен акт срещу 24-годишен мъж от града от ромски произход за непристойни действия по време на отбелязването на Богоявление, съобщиха от обвинението.

По време на отбелязването на празника и хвърлянето на кръста Янко Минчев най-демонстративно свали гащите си и развя мъжкото си достойнство пред събралото се множество.

Според прокуратурата Минчев е извършил действията в условията на опасен рецидив, а освен това деянието се отличава с изключителен цинизъм.

По случая още на 6 януари е образувано бързо производство и са взети показания на очевидци. Янко Минчев е бил задържан и при разпита му се е признал за виновен.

Минчев е осъществил престъплението с пряк умисъл, посочват от прокуратурата. От обвинението обаче са отказали на рома сключване на споразумение, което е поискано от адвоката му на 7 януари.

Мъжът е бил осъждан вече два пъти на "лишаване от свобода" за умишлени престъпления от общ характер. Последното му наказание - девет месеца затвор, е изтърпяно на 16 януари 2014 г., се посочва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

КАСТРАЦИЯ!!!!

преди 9 години

ВЕДНАГА И НА МЯСТО!

57

Анонимен

преди 9 години

Защо криете коментарите бе, не ви ли е срам това е дискриминация.

56

Анонимен

преди 9 години

Да се кастрира и после да го развява където си иска!

fallback