Пострадалият Румен Койчев. Снимка: Dnes.bg
fallback

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинения на четирима души във връзка с нанесения побой над 16–годишния Румен Койчев, съобщи говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. За нападението бяха арестувани досега 8 души.

Обвиненията са за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди в съучастие. За това провинение законът предвижда лишаване от свобода от 2 до 10 години, уточни Илиев. Понеже има непълнолетни, за тях наказанието се редуцира до 3 години затвор, съобщиха още от прокуратурата.

В хода на разследването досега е установено, че Румен е бит от 19-годишните Васил Миткулев и Георги Иванов, както и от 16-годишния Виктор Радев и 17-годишния Николай Петров.

Обвиненията засега са работни, подчерта прокурор Илиев.

"Обадиха ми се от кабинета на главния прокурор Сотир Цацаров, за да ме уверят, че се работи бързо по случая и съм благодарна за това”, коментира пред Dnes.bg майката на Румен – Искра Койчева. Самият Румен следобед беше прегледан в Съдебна медицина – Пловдив.

Както Dnes.bg съобщи, футболни фенове пребиха 16-годишния младеж в пловдивско заведение в събота. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт. От полицията отчитат, че разправата е станала между фенове на футболните Ботев и Локомотив Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

1948

преди 9 години

Идеален случай да се прекрати тази простотия в България - да се затворят всички келемета за по 10 години за назидание на всички филмирани малки *** от всички агитки. Не се ли реже до кокал, няма да се получат нещата. Разбира се, всички ще излязат с условни, за да могат пак да дивеят по улиците, защото докато има такива като тях, ченгетата ще си оправдават космисчеките заплатки...

33

Анонимен

преди 9 години

mytrite i organiziranite bandi v zatvora ne ni triabvat ybici ;DNES E TOVA MOM4E A YTRE MOZE DA E VSEKI EDIN OT NAS ?????????

32

ROM PZ.

преди 9 години

razgele i ynas da vzemat adekvatni merki na vreme ; bravo na plovdivskata prokyratyra -pozdraviavam gi za smelosta i preciznosta s koiato rabotat;. sershto zloto triabva po tvarda raka ...

fallback