Снимка: архив Булфото
fallback

Районната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу шофьорите Христос Боскос и Васил Калев, съобщи прокурор Атанас Илиев.

На 19 май тази година те причиниха пътно произшествие, при което на автобусна спирка в Пловдив бе блъсната 16-годишната ученичка Катерина Матеева.

Oще по темата
Боскос и Калев ще отговарят пред съда за нарушаване правилата за движение по пътищата и причиняване по непредпазливост на комплексна средна телесна повреда на момичето, уточниха от прокуратурата.

Гръцкият студент е карал спортния си "Нисан" с 98 км/час, когато е навлязъл в кръстовището на ул "Победа" и ул. "Полк. С. Муткуров" на червен светофар.

Тогава се е блъснал в завиващия наляво "Мерцедес" на Калев, който пък е преминал на жълт светофар.

Така "Нисанът" се качил на тротоара и блъснал Катерина, която чакала автобус на спирката. В следствие на удара момичето получи черепно-мозъчна травма и фрактури на двата крака и претърпя няколко тежки операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Абориген

преди 9 години

Какъв *** трябва да си, че да наемеш неграмотен журналист на работа ??

3

Анонимен

преди 9 години

***. Зa грешкaтa в зaглaвието ще кaжa че нaродa ни е негрaмотен. Мaсово.

2

Анонимен

преди 9 години

Анисия е бързала да публикува новината, ама защо няма редактор в този сайт? Първата дума е сбъркана и няма кой да забележи? Някой да обясни какво е Обинителният... В този сайт май само стажанти работят

fallback