Николай Маринов и Продан Маринов. Снимка: Булфото
fallback

Софийският градски съд ще реши на 20 октомври дали да пусне от ареста двамата братовчеди Николай и Продан Маринови, които бяха задържани за опит за измама в Българския спортен тотализатор.

Oще по темата
Защитата на Николай Маринов днес поиска от съда да му бъде назначена медицинска експертиза, която да прецени дали може да се лекува от дентално заболяване в ареста.

До 20 октомври експертите ще трябва да преценят какво точно е състоянието на Маринов, нуждае ли се от лечение и дали то може да се извърши в затвора.

19-годишните варненци Николай и Продан Маринови бяха задържани през август.

Според прокуратурата те са се опитали да спечелят с измама пет милиона лева през юни с фалшив фиш и манипулация в сървърите на Българския спортен тотализатор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

6

преди 9 години

Виждам че има много НЕсъгласни с това че когато правиш престъпление то мястото ти е в затвора.Това обяснява защо ОПРОСТАЧЕНИЯТ електорат гласува за Тиквата.Те не искат ред а само да прецакаме богатите които са по-умни и МОГАТ да крадат без да ги хващат.Това обяснява всичко.

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименPO 25 GOD. ZATVOR I ZA DVAMATA.

6

Анонимен

преди 9 години

Да им се чудиш на селяните от къде им идват такива безумни идеи.Много са наивни горките но пък са и много АЛЧНИ.Видели че хората карат скъпи коли и имат много пари та и те решили да се замогнат.Колко ти му е.Ама сега като вземат по няколко годинки пандиз........ ох на батьо зайчето!Особено тоя пухкавия с това бело и меко дупе.........

fallback