Кадър от клипа, качен във Facebook. Снимка, Нова ТВ
fallback

Прокуратурата задържа за 72 часа тримата младежи от Пловдив, които на 24 юли заляха с боя момиче, съобщи зам.-районният прокурор Йорданка Тилова, цитирана от "Фокус". За постъпката им ги грози затвор до 5 години.

Причина за деянието е, че Петър Бакалски решил да отмъсти на приятелката си Нона Славова за изневерите ѝ. Той и приятелите му я заливат с няколко литра блажна боя в Пловдив. Момчетата заснели случилото се и публикували видеото във Facebook.

Oще по темата
Срещу 28-годишния Бакалски и двамата му приятели днес са повдигнати обвинения по член от Наказателния кодекс - за хулиганство, извършено с изключителна дързост, в съучастие.
 
Тримата ще отговарят за това си деяние пред съда. Законът предвижда за това престъпление „лишаване от свобода” до 5 години. 72-часовата мярка тече от днес.

Случаят стана известен, след като младежите качиха клипа в социалната мрежа. За няколко часа той се разпространи със светкавична скорост, а администраторите не го свалиха няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Произволен

преди 9 години

И стига сте говорили за ционисти и всякакви скрити заговори срещу нацията.Всичко това звучи крайно несериозно, като от някой жълто-кафяв вестник от павилиона. Елитът винаги ще се старае да потиска долните слоеве, ще прецаква образователната система, за да държи хората невежи и следователно по-лесно да може да ги манипулира - не го правят евреите само, правят го ей тия тикви, които ги избира народът на всеки избори.Не са скрити, не за неизвестни; лицата им се виждат и на избори пак същата работа.

46

Произволен

преди 9 години

Целта на наказателната система не е да налага тежки и ужасяващи наказания. Практиката показва, че този подход не действа - в Щатите и по други страни има смъртно наказание, там лежиш в затвора за какво ли не и какви са резултатите?Държавата им се е превърнала в един комплекс от затвори, в който се наливат милиарди долари, за да процъфтява следващите десетилетия. Основен принцип в наказателноправната наука е, че наказанието цели да поправи и реабилитира онези престъпници, които имат потенциала.

45

Кубан

преди 9 години

ние сега - едни лобистки несправедливи закони толериращи престъпници и не закачащи *** като извращенци и малцинства. Кой го прави това? - ционисткото лоби, защото те самите са содомити, травестити и са препълнени с всякаква друга гнусота искат да преправят обществения морал в една толерастия оправдаваща моралната деградация. А когато някой вземе справедливостта в свои ръце го наказват, извращавайки справедливостта и правосъдието.

fallback