Кадър от клипа, качен във Facebook. Снимка. Нова ТВ

Любов, изневяра и отмъщение са причина 28-годишен пловдивчанин да подложи приятелката си на показно унижение. В резултат на агресията младото момиче е прието в болница и се бори за живота си, съобщава Нова тв.

Петър Бакалски от Пловдив решава да отмъсти по един нетрадиционен начин на приятелката си - Нона Славова, за изневерите ѝ. Той и приятелите му я заливат с няколко литра блажна боя. Снимат случилото се и качват клипа във Facebook. За няколко часа той се разпространява със светкавична скорост, а администраторите не го свалят няколко дни, въпреки съдържанието с очевидна форма на насилие.

Четири дни след кошмарния 24 юли Нона се бори за живота си в клиника в Пловдив - не трябва да се излага на слънчева светлина, защото зрението ѝ е засегнато.

Всеки от двамата обаче има своя версия са случилото се.

Петър разказва, че връзката им отдавна куцала, но чашата преляла, когато видял в интернет нейни клипове, в които тя му изневерява.
 
„В деня, в който аз разбрах цялата истина, не исках да го повярвам, докато не видях всички клипчета с дати, с час, където са се снимали двамата, докато са правили секс и т.н. Това беше нещото, което ме пречупи душевно”, разказва пред младежът. Той обаче смята, че публичното унижение на бившата му приятелка е напълно в рамките на нещата и не съжалява за постъпката си.

Бившата му приятелка разказва, че връзката им била отдавна приключили с ексцесии, скандали, побоища и прочее, и се учудила, когато той се обадил и поискал да се видят. След като се срещат с Петър, двамата сядат на пейка да говорят.

Минути след това пристигат приятелите на Петър, Жоро-Зобмито и Георги Туджаров-Жабата. Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефон.
 
„В момента на случващото се, Петър се изправи, както седеше кротко до мен и почна да ме маже по лицето с ръка”, допълва момичето. Нона веднага е приета в болница, за да изчистят боята от нея.
 
"Това е органична боя, която е на основата на терпентин и химически съединения, която е недишаща, и в толкова голямо количество в близките 24 часа аз съм пътник при всякакви положения. В момента зрението ми е още замъглено, имам светлобоязън, имам алергии по цялото тяло, главата ми е цялата на рани. Кожата на лицето, а и тялото ми се е обелила два –три пъти... Имала съм късмет, че приятелите ми бяха наблизо“", допълва тя.

В първите минути след гаврата няма задържани. Реакцията на полицията е след десет дни. Това, което признават разследващите, е, че конкретният случай - заливане с боя, е прецедент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase