Бисер Миланов - Петното в съда. Снимка Булфото
fallback

Софийският районен съд е освободил от ареста Бисер Миланов срещу гаранция от 5000 лв. Той е подсъдим за закана за убийство към протестираща жена пред Парламента миналата година. Мярката за неотклонение е била разгледана на заседание вчера, уточниха от съда.

Oще по темата

В мотивите си председателят на състава Станимир Миров е приел, че по делото няма нови събрани доказателства и затова той не може да остане задържан под стража. Предстои протест на решението пред СГС.

Мъжът беше сред дейните участници в контрапротестите в подкрепа на Пламен Орешарски. По-късно някои от сподвижниците му от Движение „Свобода” заявиха, че Петното е получавал пари от Бойко Борисов за предизвикване на безредици. Замесените отрекоха.

Кадри на различни медии показаха Миланов на мероприятия, организирани от Николай Бареков. Новият политик се разграничи от известния провокатор.

Срещу Петното има повдигнати още две обвинения -  за подбуждане към расова омраза и за непристойни действия спрямо телевизионен оператор и обида на репортерката Мария Цънцарова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 9 години

Ot vlaha i sam voina e voin hora trqbva da se gordem s hora kato biser petnoto sam sreshtu vsichki sam za vsichki Bulgarin s glavno B

34

Анонимен

преди 9 години

Patriot bulgarin sam za vsichki i sreshty vsichki bravo bisere

33

Анонимен

преди 9 години

*** охлюва, ако му извъртя два плесника наистина ще остави петно на асвалта!

fallback